wesofts mission

wesoft bildades för att göra arbetsdagen för revisorer, redovisningskonsulter och dess kunder enklare och roligare. Det finns massor förbättringar att göra med smarta processer och bra teknik som förstärker kapaciteten och potentialen hos alla fantastiskt duktiga ekonomer där ute.

Boka demo
HeroWhite

Om wesoft

Mjukvaror som utvecklats av revisorer, för revisorer. Med fokus på kvalité, effektivitet och enkelhet. Mjukvarorna utvecklas direkt i samarbete med revisorer och förfinas ständigt utifrån era behov och vid regeländringar.

Bolaget bildades som en avknoppning från den auktoriserade revisionsbyrån WeAudit. En byrå som är marknadsledande inom processer och teknik. Byrån tilldelades priset Årets framtidsbyrå 2021 av FAR (föreningen auktoriserade revisorer). Samma år beslutade WeAudit att hjälpa andra byråer att ta steget in i framtiden.

Läs mer arrow

VÅRT TANKESÄTT

I huvudet på wesoft

Alla våra mjukvaror bygger på en gemensam idé. Undvik onödigt arbete som inte skapar arbete, automatisera bort det tråkiga, effektivisera allt annat. Så att du kan göra mesta möjliga nytta. Och att det blir bra kvalitet på arbete. Därför nöjer vi oss bara med smarta verktyg som gör dig till en bättre ekonom!

Boka demo
topBlue

Vår resa

Vi har länge förstått att dagens teknik kan göra ett stort arbete för oss ekonomer. Våra dagar var fyllda med uppgifter som vi skulle älska att sakna.Vi gick länge otåligt och väntade på att teknikutvecklingen skulle leda till innovation för oss ekonomer. När tiden gick utan att något hände tog vi saken i egna händer.

Vi startade därför en egen byrå 2016 och började utveckla egna programvaror. Sedan 2021 erbjuder vi dessa till branschen.