Våra produkter

Vi har flera olika verktyg för att göra livet enklare för revisorer och redovisningskonsulter och dina kunder. Tveka inte att kontakta oss för en diskussion om hur dessa skulle kunna hjälpa er.

Ha full koll med ökad effektivitet

Med molnbaserade interaktions-verktyg får du, dina kunder och andra som är involverade i projekten full koll på sina uppgifter och status. Samtidigt som vår AI hjälper er att göra vissa uppgifter och att viktiga saker inte glöms bort eller missas.

All vår utveckling bygger på idén att den moderna människan vill jobba interaktivt och i realtid. Att vi har en tendens att ha många bollar i luften och behöver hjälp att komma ihåg saker. Samt att vi inte längre vill sitta med tråkiga uppgifter som inte skapar värde för kunden. Du kan läsa mer om hur våra olika produkter möjliggör detta nedan.

Läs mer arrow
bottom3 copy

Våra produkter

CRM by wesoft

Det enda säljstödet för revisionsbyråer och redovisningsbyråer. Inklusive stöd för pennningtvättskontroller.

MyAudit – Kundportal

Det nya sättet att samarbeta med kunder. På ett sätt som kunderna älskar. Fullmatat med AI och automation som effektiviserar ert arbete.

AuditView – Byråstöd

Full koll på din byrå och anställda. Full koll på era kunder och projekt. Fullmatad med integrationer, AI och automation.

Sign by wesoft

Signering för ekonomibyråer kan inte bli enklare än så här. Färdiga mallar för t.ex. Årsredovisning, styrelseprotokoll, ledningens uttalande med mera.

Integrationer by wesoft

Färdiga integrationer till bolagsinformation, Skatteverket, Bolagsverket, BankID med mera.

Franchise – Byrå as a service

Anslut till revisionsbyrån WeAudit och få tillgång till alla wesofts tekniska lösningar såväl som kvalitetskontroll, kunskapsstöd, intern utbildning med mera.

bottom2

Hur kan vi hjälpa dig

Vi vet att det är väldigt komplext att välja verktyg till din byrå. Det behövs genomtänkta processer och verktyg som stödjer dessa och som passar flera affärsområden.

Du är varmt välkommen att kontakt oss för en öppen och konsultativ diskussion om just din byrås utmaningar och hur ni kan förenkla och effektivisera ert dagliga arbete med hjälp av smarta arbetsmetoder.

Boka konsultation Läs mer
topBlue

wesoft möjliggör

Effektivitet

Effektivitet

Genom Automation, AI och smarta verktyg sparar ni tid i uppdragen. Systemen hjälper också till att driva på projekten och påminner alla inblandade om när de har en uppgift att göra. Så att projekt och processer flyter på.

Kvalitet

Kvalitet

Systemen är utvecklade för vår bransch specifikt med hänsyn till de regelkrav vi följer. De uppdateras löpande efter regeländringar samt branschens och era behov. Så att du kan känna dig trygg med att ni gör det ni ska.

Lönsamhet

Lönsamhet

Genom effektivisering och ökad kvalitet kan du öka lönsamheten på din byrå. Genom utförlig statistik får ni också full koll på er planering och hur projekten och byrån går.

Smartare medarbetare

Smartare medarbetare

Genom att ta bort simpla rutinuppgifter kan du och dina medarbetare fokusera på kvalificerade och utvecklande uppgifter. Med smarta verktyg och checklistor får ni hjälp att göra jobbet på ett smartare och smidigare sätt. Samtidigt som våra verktyg försöker visa regler och nyttig information som gör att ni lär er på jobbet.